Om

Vores mål er at være den fortrukne samarbejdspartner for el-refusion til elbilejere. Den er ikke længere! Vores koncept er så gennemsigtigt, at der ikke er nogen tvivl om, hvad du  kan få i samarbejde med U:Charge.

Hvem er U:Charge?

U:Charge er den nye dreng i klassen. Vi gider ikke skæve forklaringer eller twistede installationer. Vi hjælper med at få el-refusion og arbejder for at gøre junglen af ladebokse og el-refusion meget mere simpelt og ligetil for elbilejere. Gennemsigtighed er et af nøgleordene og i samarbejde med dygtige el-installatører rundt i Danmark, stræber vi efter at gøre opsætningen af ladeboks simpelt – både før og efter installationen.
Hos os ejer du ladeboksen. Ingen bindinger. Ingen skjulte gebyrer eller  overraskelser. Kort sagt – en alt-i-en oplevelse, men god samvittighed.

Hvorfor U:Charge er transparent

Med en baggrund som el-installatør ved vi, hvor svært det er at finde rundt i alle krav og lovgivninger på området. Vi ved også, at en bedre formidling gør det meget nemmere at forstå for den enkelte elbilejer. Vi følger nøje med i forhold til nye krav og regler omkring opladning af elbiler og elafgift.

Samarbejdspartnere

Vi har dygtige samarbejdspartnere og sætter pris på hver enkelt!

Mindre el-virksomhed i hjertet af midtjylland. De leverer ladeløsninger både til den private garage og større ladeløsninger i virksomheder.

Vores kernekompetence er at gøre opladning af elbiler enkel, tilgængelig og pålidelig. Med vores teknologi bygger vi en skalérbar og bæredygtig ladeinfrastruktur i hele verden.